مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

با عرض سلام..
پدر بزرگ بنده سال 97بعداز چندین سال بیماری وهم جسمی و روحی،در سن 84سالگی فوت کردن،دوسال قبل فوت،،دوتااز ورثه از شش ورثه در یک تاریخ هم زمان ،چهار اقرار محضری به اسم صلح عمری..هر چهارتا تو یک تاریخ،،به نام خود میگیرن،..بعداز فوتش ما متوجه شدیم کل اموال و گرفتن،درضمن کاملا بی سواد بوده.
پدربزرگم چند سال آخر چند ماهی یک مدت بیمارستان بستری میشد،،به همین دلیل پرونده پزشکیشو از یکی از بیمارستانها ،گرفتم،،،مشخص شد،تو تاریخ ترخیص از بیمارستان رو برانکارد بردنش محضر و هر چهار صلح نامه گرفتن..ناگفته نماند چندسال آخر ،نیاز به پرستار داشت ،مای بیبی میشد..چندین مریضی داشت..حالا ما فقط یک وصیتنامه ،دست نویس بعد تاریخ صلح نامه از پدر بزرگم داریم،که ذکر شده هر کاغذی از من هست باطله،وکل اموالش ،طبق قانون بین ورثه تقسیم کرده....روی حجر اقدام کنیم امکان باطل کردن صلح نامه عمری هست،،باکمک پرونده چندین ساله پزشکی، وصیتنامه و استشهادیه...چون همه اطرافیان به مریضی، جسمی و روحی شدید آگاهن،ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ابطال انتقال اسناد وجود خواهد. داشت
شما باید دادخواست اثبات حجر را
اقامه نمایید ولی باید مدارک و
مستندات محکم مبنی بر حجر ایشان
به دادگاه ارائه بدهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید با داشتن مدارک و دفاع خوب طرح دعوا نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

دادخواست ابطال صلح نامه رو با توجه به مدارک و شهود و دست نوشته پدرتون بدید و اثبات کنید بدلیل بیماری قادر به تصمیم گیری نبوده و ارده ای بر صلح اموالش نداشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر امکان ابطال معامله وجود دارد.