مشاوره حقوقی رایگان - تخریب کمیسیون ماده 100 شهرداری

باسلام وخداقوت خدمت حقوقدانان عزیز.در جوار ساختمان بنده زمینی که در اداره ثبت اسناد حریم قنات و در طرح تفصیلی فضای سبز میباشد عده ای افراد سودجو 2000هزار متر زمین را چهاردیواری و540متر بنا ساختو ساز نموده اند .که با مطرح کردن شکایت بنده در شهرداری 2سال پیش کموسیون ماده 100رای برخریب بنا صادر نموده که باشکایت متصرف در دیوان ادالت اداری. رای رد شکایت صادر شده.و دادستان محترم دستور بر تخریب صادر نموده که متاسفانه عوامل شهرداری با متصرف به دلایل خاص همکاری دارند که مامورین اجرائیات شهرداری بیان نموده بنا بر رای قطعی کموسیون 540متر بنا تخریب میشود کموسیون ذکر ننموده که دیوارهای ملک هم تخریب شوند ضمنا تخریب هفته آینده انجام داده میشود. راهنمایی بفرمایید بنده چه کاری انجام بدم که جلو روابط متصرف گرفته شود. سپاسگزارم از وقتی که برای بنده گذاشته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از شهرداری به دیوان عدالت شکایت کنید که رای را اجرا نمی کتد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت و تقاضای قلع و قمع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت و تقاضای قلع و قمع کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که دیوار احداث شده نیز بر خلاف ضوابط و مقررات صورت گرفته است می توانید موارد را اعلام بفرمایید البته باید سمت و نفس شخصی شما در مسئله روشن باشد و گرنه بدون داشتن سمت قادر به طرح شکایت علیه ایشان نمی باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که شما میتوانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت نمایید