مشاوره حقوقی رایگان - جلسه صدور گواهی عدم سازش زوج

سلام بزرگواران محترم
هفدهم اردیبهشت دادگاه عدم سازش شوهرم رو داریم. من توی مزایده مهریه اموال یه خونه ایشون رو برداشتم.شوهرم خیانت کردن و تمام پیامکهاشون رو دارم. و اینکه تمکین رو قاضی به نفع بنده رای دادن ولی اجراییه نکشید که من برگردم. و ترک انفاق ایشون متهم و به کیفری رفته.
1). من ناشزه خوانده میشم؟
2) حکم تنصیف رو توی قولنامه امضا کردن میشه علاوه بر خونه ای که از مهریه به من رسیده تنصیف اجرا بشه. چون تنصیف خارج از مستثنیات هستش...
ایشون بخاطر ندادن مال میتونن دادخواست رو پس بگیره؟
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ناشزه محسوب نمی شوید.
بابت توصیف دارایی اگر طلاق به درخواست زوج باشد تحت شرایطی می توانید مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص الزام به تمکین سوال ابهام دارد. در خصوص تنصیف نیاز به درخواست طلاق از جانب مرد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلاق به درخواست زوج باشد تحت شرایطی می توانید درخواست تنصیف دارایی را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اگر الزام به تمکین نشده باشید و قطعی شده باشد
تنصیف هم اگر دادخواست طلاق از جانب زوج باشد بله

پرسشگر :

همه شما نمونه انسانهای خوبید....

حق ازدواج مجدد چی.... دادگاه به اون این اجازه رو میده...
اگه حکم تنصیف رو قاضی دستور بده،، ایشون میتونن دادخواست طلاق رو پس بگیرن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما از جوانه به مختلفی می توان پاسخ داد اما به طور مختصر می تونم در اینجا خدمت شما عرض کنم که تنصیف دارایی حتماً باید درخواست طلاق از جانب ازدواج باشه در خصوص سوالتون هم به نظر ناشزه محسوب نمی شوید