مشاوره حقوقی رایگان - استیفای عمل غیر

با سلام.به عنوان قیم از حق محجور دفاع کردم و برای اثبات خواسته که بیگاری بود هم شهود معرفی کردم و هم دادستان دفاع لازم کرد ولی جلسات دادرسی ناعادلانه که در غیاب دادرس شعبه و توسط مدیر دفتر برگزار شد حق تبدیل به بیحق شد که در رای صادره حق به بیحق درج شده بود من هنوز نفهمیدم که فرق قاضی با کارمند دادگستری چیست؟آیا گزارش و تحقیقات انجام شده توسط دادستان برای دفاع از حق و حقوق محجور برای دادگاه قابل استناد میباشد و گزارش دادستانی که بر پایه شهادت شهود و گزارش مرجع انتظامی استوار میباشد و گزارش ارسالی به دادگاه حقوقی سند یا دلیل حساب میشود و اگر تحقیقات محلی توسط منشی دادگاه اجرا شود بر اساس ماده250 و تبصره ماده354قانون آئین دادرسی مدنی و نظریه مشورتی اداره کل امور حقوقی قوه قضائیه اگر متصدی اجرای قرار تحقیقات محلی کارمند دادگستری باشد اعتبار قانونی دارد که مبنای حکم قرار بگیرد حال با کلی دلایل و مستندات موجود در پرونده با انجام یک تخفیفات محلی توسط کارمند دادگاه برای کتمان حقیقت و استدلال معیوب الدلیلان اذا تعارضا تساقطا حکم حق به بیحق صادر شد پرونده در مرحله تجدیدنظر خواهی میباشد آیا دادگاه تجدیدنظر توجه میکنه یا قضات دادگاه تجدیدنظر هم دنبال کسر از آمار هستند آیا قانون برای آحاد ملت هست یا نه؟معلول کسی هستش که خدا بهش ظلم کرده دیگر جامعه و قانون وقتی همه چیز براش واضح و مبرهن میباشد چرا حقوق محجور پایمال میکنند بخدا سواد حقوقی نمیخواهد کاش وکلای محترم محتویات پرونده مطالعه میکردند کسی سواد خواندن و نوشتن داشت چنین حکمی صادر نمیکرد که مدیر دفتر محترم صادر و دادرس شعبه هم چشم بسته امضا کرده.حال تکلیف چی هستش تجدیدنظر هستش یا تایید نظر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر یل قوی ومستندات برای اثباتخواسته کفایت کند دادگاه تجدید نظر بدان استناد واحتمال نقض وجود دارد به هرحال اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی پرونده ومستندات ورویت انها است بهتر است به این پرسش وپاسخ کفایت ننمایید ووکیل بگیرید تا بااشراف کامل در پرونده دفاع کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام .اگر یل قوی ومستندات برای اثباتخواسته کفایت کند دادگاه تجدید نظر بدان استناد واحتمال نقض وجود دارد به هرحال اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی پرونده ومستندات ورویت انها است بهتر است به این پرسش وپاسخ کفایت ننمایید ووکیل بگیرید تا بااشراف کامل در پرونده دفاع کند