مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک اشتراکی

با سلام
دو واحد آپارتمان دارم که هردورا بازنم شریکیم و از هر دو استفاده مشترک میکنیم ( زندگی میکنیم ) و محل سکونت ماست نگران روزی هستم که بین ما اختلافی بوجود اید و ایشون از من اجرت المثل سهم خودرا بخواهد در صورتیکه بارضایت خودش بوده مثل همه زن و شوهرهایی که با هم خانه مشترک دارند
سوال : آیا قانونا حق مطالبه اجرت المثل خانه مشترک مورد استفاده هر دو طرف را دارد ؟
در صورت جواب مثبت چگونه میتوانم اورا وادار بفروش ملک و جدا کردن از این مشارکت کنم که چنین نگرانیهایی نباشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دستور فروش از دادگاه بگیرید و اجره المثل قابل مطالبه هست