مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه بودن

اگر حکم به ناشزه بودن زنی داده شود و شوهرش ازدواج مجدد نماید ريال بعدا می تواند اعلام تمکین کند ؟
اگر اعلام تمکین کند شوهر باید منزل جداگانه ای برای زن اولش بگیرد یا الزامی ندارد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

زن اول می تواند طلاق بگیرد و برای تمکین می تواند منزل جدا و مستقل مطالبه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تمکین کند باید نفقه تادیه منزل متناسب با شان زوجه نیز مهیا شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند اعلام آمادگی جهت تمکین نماید که در این صورت باید منزل مستقل و در شأن زوجه باید تهیه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر آماده تمکین باشد بایستی مسکن مستقل و در شأن زوجه تهیه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج بایدمنزل متناسب با شان زوجه فراهم کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پذیرش است و زوج مکلف است منزل مناسب با شان زوجه برایش فراهم کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت تمکین کردن باید منزل مستقل و مناسب شان زوجه بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید منزل و اثاث البیت برای ایشان فراهم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر اعلام کنند که حاضر به تمکین هستند زوج می بایست منزله جداگانه‌ای برای ایشان تهیه نمایداما زوج نیز میتواند طلاق دهد