مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو بر اثر ترکیدگی لاستیک

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز؛ اینجانب ساکن شهرستان گرگان هستم 10/11/1400 از شهرستان ساوه ماشین خریداری کردم،در حال برگشت به خانه دو کیلومتر مانده به پلیس راه نوکنده براثر در رفتن باد لاستیک جلو سمت راننده کنترل خودرو از دستم خارج شدو پس از خروج از جاده و معلق زدن خودرو ماشین واژگون شد،پس از انتقال به بیمارستان شهدا بندرگز ضربه شدیدی به کمرم وارد شد و به خاطر نداشتن شکستگی بعدظهر همان روز من را مرخص کردند و چون قادر به حرکت نبودم پس از تقریبا 30روز از حادثه با در دست داشتن کروکی و نامه ازپاسگاه بندرگز چون ماشین داخل پارکینگ شهرستان بندرگز بود به نمتیندگی بیمه آسیادر گرگان رفتم کارمند دفتر بیمه فرمودند چون شکستگی نداری رفتن شما به پزشکی قانونی خرج کردن زیادی است هرچه گفتم نمیتوانم از جایم تکان بخورم قبول نکردند،من هم به خاطر نداشتن وضع مالی قادر به رفتن پیش دکتر تخصص و فوق تخصص داخل خانه زمین گیر شده ام،دارای زن و یک فرزند دختر هستم(به این ماه عزیز زنم کارگری میکند، برای امرار معاش زندگیم مانده ام،ای کاش در آن سانحه رانندگی مرده بودم تا باور بیمه میشد)الان هم از شما بزرگواران درخواست کمک دارم ،به این ماه عزیز، زمین گیر شده ام که حتی پول مداوای خود را ندارم، از شما عاجزانه درخواست کمک و راهنمای دارم، با تشکر از صبوری شما که وقت گذاشته و مطالب این بنده حقیر را خواندید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه به نرخ روز قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به نرخ روز قابل پیگیری و مطالبه هست