مشاوره حقوقی رایگان - عدم شفاف سازی هزینه ها

سلام، هیت مدیره و مسئول مالی در یک مرکز خرید تجاری از اعلام ترازنامه و شفاف سازی هزینه ها خود داری میکنند و چند سالی هست به این شکل میگذره.
امسال هم مبلغ شارژو زیاد کردن.
من به هیت مدیره اعلام کردم تا هر ماه صورت حساب هزینه های پاساژ رو مکتوب اعلام نکنید شارژ نمیدم.
لطفا بفرمایید آیا این حق رو دارم از پرداخت شارژ خودداری کنم تا هر ماه هزینه ها رو اعلام کنن؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
خیر این حق را ندارید ولی حق دارید که صورت هزینه ها را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارسال اظهارنامه بیلان کار بخواهید ولی شارژ را بپردازید