مشاوره حقوقی رایگان - مزایده فروش

سلام خسته نباشید زمینی هست به متراژ 21975 که به صورت مشاع در آمده است که هر کدام سند مشاعی به متراژ 7325 دریافت کرده آمد و هر کدام باغ درست کرد پدر بنده فوت کرده و طبق سند سه مال پدر و سه مال مادر بوده است که پدر طبق انحصار وراثت به بچه رسیده است مادر سند خودشو به پدر بزرگتر منتقل کرده است برادر بزرگتر سهم خود به شخصی فروخته است و میفرماید که باغ چون افراز نمیشه میزارم برای مزایده و سهم شما را من میخرم سوال دارم در زمین که چند مالک روی یک پلاک ثبتی دارد و چون بقیه رو زمین 21975 باغ درست کرده آنها باغشان به مزایده میرود
باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که قابل افراز نباشد برای تقسیم ناچارا از طریق مزایده و فروش اقدام می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

https://www.dadrah.ir/consulting-paper.php?requestID=265475#:~:text=با سلام-,بله,-19:28:45

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دستور فروش داده میشود و نهایتا مزایده میرود