مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت موبایل

باسلام.امروز ابلاغیه ای برام اومده تحت عنوان این که من از فردی به نام xگوشی موبایلی دزدیده ام دراصل اصلا تازه اسم این آقارامیشنوم وحتی فامیلی ایشون و درست نمیتونم تلفظ کنم ودرکل نمیشناسمش من که بهم مرخصی نمیدن یا شاید نتونستم برم دادگاه تکلیف چیه؟؟؟روح من ازاین ماجرا خبری نداره .اصلا نمیدونم گوشی چیه واز کیه وکدوم گوشی .حالا چطور اسم منو نام برده ومنو اصلا میشناسه یا نه نمیدونم .حالا اگه من رفتم واشتباه کرده بود یا نتونست ثابت کنه یا به هر علتی من تبرعه شدم میتونم علیه ایشون شکایتی کنم یاخیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسات دادگاه و دادسرا حتما شرکت و از خود دفاع نمایید . ضامن همراهتان باشد . اگر طرف با سو نیت شکایت کرده باشد حق شکایت از وی را بعد از صدور حکم برائت یا منع تعقیب دارید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اول با مراجعه به شعبه پیگیری کنید ببینید موضوع چی بوده بعد اگر تهمت و افترا بود می توانید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت با ابلاغ در مرجع قضایی حاضر و از خود دفاع کنید. بعد از برائت میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بایت افترا شکایت کنید