مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من سمیه اس ، من از اسمم خجالت میکشم ، و اطرافیانم بهم گفتن اسمت بی کلاسه ، اسم سمیه رو به چی میشه تغییر داد؟؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.تغییر نام‌امری دشوار اما ممکن است و نام‌شما به هر نام مجاز و غیرممنوعی قابل تغییر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در سایت ثبت احوال نام مورد درخواست خود را وارد کنید بررسی میگردد

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
اگر اسم از اسامی ائمه نباشد به هراسمی می‌شود تغییر داد
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید و اگر موفق نشدید دادخواست تغییرنام به طرفیت اداره ثبت احوال پیگیری کنید