مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

امکان تغییر اسم سمیه به نیلوفر وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر اسامی مذهبی به دشواری صورت می‌گیرد اما می‌توانید ابتدا از طریق اداره ثبت احوال سپس دادخواست تغییر نام از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اصولاً تغییر نام امکان‌پذیر است درست است نمی‌توان قاطعانه پاسخ داد این یک امر بدیهی در تمام موضوعات حقوقی است

چرا که وکالت تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه

اما شما می‌بایست اقداماتی را انجام دهید تا جایی که می‌توانید شانس خود را بیشتر کنید بعضی از اقدامات می‌تواند به شما کمک کند که بر حسب تجربه این مورد را خدمت شما عرض کردم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام نمائید.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته تغییر نام را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به ثبت احوال مراجعه کنید.
موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید اقدام کنید.
ابتدا در اداره ثبت احوال درخواست دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست حقوقی تنظیم کنید.