مشاوره حقوقی رایگان - مجازات مصرف نگهداری هرویین شیشه

سلام.برادرم رو قبل از عید گرفتند، دادنامه صادرشده اتهام فروش تبرعه شده ولی وثیقه کم نشده. چهارماه دیگه تاریخ بازرسی و نظارت زدند و حکمی صادر نشده هنوز، الان چی به صلاحشه؟ بمونه زندان یا قبل از صدورحکم میشه کاری براش کرد؟ سه گرم شیشه و زیر یک گرم هرویین
سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حبس ،شلاق و جزای نقدی داردمنتظر نظر و رای قاضی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تسلیم به رای بزنید و تا تخفیف بگیرید � زندان اگر اعمال درستی از نظر اخلاقی را رعایت کنید می‌توانید درخواست‌مرخصی کنید و در ادامه ممکن است از تخفیفات مجازات های کاهش زندان تعزیری استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نظر قاضي مجازاتش حبس و جزای نقدی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرار بازداشت صادر شده برای تبدیل قرار اعتراض کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حسب مورد میتواند حبس شلاق و یا جزای نقدی در برداشته باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔مجازات حبس ،شلاق و جزای نقدی داردمنتظر رای قاضی باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصمیم با دادگاه است
حبس
شلاق جریمه نقدی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر می توانید وثیقه بسپارید بهترین سوردن وثیقه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجازات آن حبس،جزای نقدی ،شلاق می باشد