مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی تمام حساب هام فقط بخاطر برگشت 1 چک

سلام وقت بخیر دست چک من چون 50 برگی هست هنوز تمام نشده ک برم از این چک های جدید بگیرم یه چک دست یه بنده خدای دارم ب مبلغ ده تومان ولی باهاش اختلاف حساب دارم الان برگشت زده واینکه تمام حساب های من مسدود شده ایا تا دستور قضایی نگیره وشکایت کنه میشه فقط با برگشت زدن چک تمام حساب هام مسدود بشه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قانون جدید چک با برگشت حتی یک چک کلیه حساب های صادرکننده مسدود می شود.

بیتا هاشمی راد

سرکار خانم بیتا هاشمی راد :

سلام، با تامین خواسته امکان پذیره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با تامین خواسته امکان پذیر است