مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حسابهای بانکی

سلام. من پشت چک های برگشتی شخصی امضا کرده ام اجرای احکام مدنی کیش جلوی حسابهای مرا مسدود کرد ‌‌کلبدهی را از حساب بانک رفاه کارگران بازنشسته کی من برداشت حقوق ویارانه وصل گردیده است ولی سایر حساب ها مسدود است تلفن زدم جواب نمیدهند دفتر خدمات قضایی به اجرای احکام مدنی کیش نامه زدم ترتیب اثر نمیدهند شش ماه گذشته است جواب نامه درخواستی مرا نمی دهند جهت رفع انسداد حسابهای بانکی چکار کنم تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا خودتان حضوری مراجعه و پیگیری کنید یا از یک وکیل در آنجا بخواهید کارتان را پیگیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخصا و یا توسط وکیل بصورت حضوری پیگیری نمایید