مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده ورشکست شدم شش تا چک برگشتی دارم

سرپرست خانوار هستم بعد فوت شوهرم بخاطر چک برگشتی دوساله تمامی حسبهام مسدود هست حقوقم و یارانه امکان پرداخت چک ها را ندارم الان اجاره نشینم آیا امکان داره مسدودی یارانه باز کنم و از حقوقم چک هارا اقساطی پرداخت بکنم دوساله نه حقوق برداشت کردم نه یارانه لطفا راهنمایم کنیدم چون نمیتونم اجاره ام را پرداخت بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

درود.از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعسار به طرفیت دارندگان چک ،بدهید