مشاوره حقوقی رایگان - دعوای لفظی بین دوپسرعمو

سلام خسته نباشید. سه ماه پیش خانوم بنده جهت رفتن به خونه باباش ازمنزل خارج شدن ولی متاسفانه بدلیل بدپارک کردن ماشین توسط پسرعموی بنده نتونست ماشین روازپارک خارج کنه ناچارمراجعه کردن به درب منزل وی که بابرخوردی بسیاربد به همراه الفاظ رکیک مواجه شدن که بادخالت من دعوای لفظی بین ماشد.درب خونه ایشان مقداری ضربه وارد شد کاربه شکایت کشیدازجانب ایشان این درحالیست که دعوای مافقط فقط لفظی بود فیزکی نبوده ایشان ادعای ضرب وشتم کرده طول درمان گرفته بابت بینی که حتی دستم به سمت او نرفته. یک جلسه شوراحل اختلاف رفتیم که سازش کنیم ناباورانه ادعای 8میلیون کرده تارضایت بدهدشاهدی هم برای ادعای که ضرب شتمی ازسمت من ب او واردشده حتی ندارد پرونده ارجاع شدبه دادگاه چکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت هر کسی که ادعا می کند و شاکی است باید دلیل بیاورد و اگر شما دلیلی علیه آن را دارید و یا شاهد و یا دوربین مداربسته آن منطقه می توانید برای دفاع از خود ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما دلیلی علیه آن را دارید و یا شاهد و یا دوربین مداربسته آن منطقه می توانید برای دفاع از خود ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود که به صورت دوستانه مسئله حل شود