مشاوره حقوقی رایگان - افت مدل خودرو شرکت سایپا

سلام و درود بنده یک دستگاه کوییک از شرکت سایپا خریدم 14 بهمن 1400 فاکتور و 17 بهمن پلاک شده بود(اماده تحویل) و خودرو را 15 فروردین 1401 تحویل بنده داده اند ایا میتوانم افت مدل را مطالبه کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

نوید فتح الهی

جناب آقای نوید فتح الهی :

با سلام چنانچه در قرارداد خسارت تاخیر در تحویل قید شده باشد قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ممکن نیست.
شرکت و سایپا و ایران‌خودرو قرارداد فروش خودرو را به نحوی تنظیم می کنند که برای خریداران امکان مطالبه خسارت و... وجود نداشته باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام چیزی بنام خسارات افت مدل نداریم ولی چنانچه این تاخیر در تحویل در افت قیمت موثر بوده است و به تایید کارشناس رسمی دادگستری برسد بله خسارت افت قیمت قابل مطالبه است.