مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده توسط زوجه علیه بد اخلاقی زوج

اگر در دعوای خانوادگی زوجه صدای زوج را مبنی بداخلاقی ضبط کند وجه قانونی دارد؟ و میتواند در دادگاه علیه او ارائه دهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی باید در کنار دلایل دیگر باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.