مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده گوش

سلام وقت بخیر
من پرده گوشم توسط دوست پسرم پاره شده ونمیتونم بشنوم واینکه یدونه شاهد داشتم متاسفانه فوت شدن ...چگونه میتوانم بدون شاهد شکایت کنم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار طرف مقابل باید جهت اثبات ادعای خود دلیل ارائه دهید و به صرف ادعا کاری نمیشه کرد.