مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام واسه مهریه اگ قسطی بشه نداشته باشی بری ب زندان چقدر باید زندان باشی باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط را پرداخت نکنی و بری زندان، تا زمانی که اقساط معوق را پرداخت نکنید و یا دادخواست تعدیل ندید و طبق رأی دادگاه تعدیل پرداخت نکنید باید در زندان بمانید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.