مشاوره حقوقی رایگان - آیا منطقه مسکونی حق استفاده از حق آب کشاورزی را برای آبیاری حیاط را دارد که این جو مزاحم همسایه باشد

حدود 30 سال پیش پدرم ی زمین خرید که جوی کوچک آب برای آبیاری حیاط چن خانوار از اونجا رد میشد این زمین تفکیک شد و ارثیه بین من و برادرم تقسیم شد ماهم اقدام ب ساختن خونه‌کردیم که این جوی آب دقیقا از بغل خونه من رد میشه درحالی که منطقه مسکونیه و زمین کشاورزی روی این جوی آب نیست فقط برای آبیاری حیاط و درختای حیاط استفاده میشه میتونم از همسایه ها شکایت کنم و این جوی آب رو قط‌کنم درحالی که جوی آب عمومی دقیقا از کنار حیاط این دو نفر همسایه رد میشه و میتونن راحت آب حیاطشونو از اونجا عبور بدن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر جوی بابت ابیاری درختان است واز قدیم الایام به عمین نحو بوده می توانید بابت ممانعت از حق ارتفاق شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر و همسایه حق استفاده از جوی آب را دارند.