مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. من دختری 22 ساله هستم که پدرم فوت کرده مادر من زن صیغه ای پدرم بود و بعد به دنیا اومدن من پدرم برای من شناسنامه نگرفت من بعد فوت ایشان مادرم با زحمت خود ثابت کرد که من فرزند پدرم هستم و شناسنامه برای من گرفت پدر من از زن اولش دوپسر و سه دختر دارد آنها با مادر من قرار گذاشتن و امضا گرفتن که تا وقتی که مادرشان زنده هست من سهمی از ارث پدرم نخواهم و بعد فوت مادرشان من ارثم که خانه ای بزرگ از پدرم بود بین ما تقسیم شود الان دوسال است که مادرشان فوت کرده و آنها خانه را فروخته اند و به من خبر ندادن موقعی که با آنها آن قرار را گذاشتیم قرار شد من از حقوق بازنشستگی پدرم که آن موقع 450 تومان بود 150 من بگیرم و بقیه را مادرشان با یکی از خواهرانم بگیرد که الان ازدواج کرده ولی این پول را بدون دخالت دولت به من میدادند از خودشان چند سال گذشت و حقوق بیشتر شد ولی آنها همان 150 را به من میدادند وقتی فهمیدم مادرشان فوت کرده به دنبال گرفتن حقوق بازنشستگی پدرم رفتم و گرفتمش و حالا سهمم از خانه را می‌خواهم که آنها آن را با احضار وراثت که داشتن و اسم من داخلش نبوده فروختند فک کنم من الان احضار وراثت دارم که اسم من هم داخلش هست آنها می‌گویند ما سی میلیون برایت گذاشتیم و آن را بگیر می‌خواهم بدانم چکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما با برگه انحصار وراثت همچون دیگر فرزندان طبق قانون سهم خودرا میبرید نگذارید آنها برایتان تعیین تکلیف کنند.خلاف قواعد آمره نمیتوان توافق کرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر با علم به وجود شما انحصار وراثت نموده اند می توانید شکایت از بابت اخذ انحصار وراثت کذب نمایید
ضمن آنکه باا نحصار وراثت ابطال معامله را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی برای شما وجود دارد و میتونید طرح دعوی کنید بابت تقسیم ترکه و حقوق مستمری