مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و احترام
خانم بنده خودروی پژو بنده را در اداره ثبت به دلیل مهریه توقیف کرده که تنها دارایی بنده است.
بنده معلم غیر رسمی آموزش و پرورش هستم که ساعتی بهم حقوق میدند و حقوق ثابت و مزایای تامین اجتماعی از قبیل عیدی و سنوات و... رو ندارم.چون مدرسه بیمه ام نکرد مجبور شدم مدرک تحصیلی خود را جهت رتبه بندی به شرکتی بدم تا فقط برام بیمه رد کنه بدون هیچ حقوقی.چون معلمم و حقوق ساعتی میگیرم و در کل تابستان نیز بیکارم و حتی مزد ساعتی هم ندارم مجبورم برای هزینه های زندگی مسافرکشی کنم و در اسنپ کار کنم ایا میتونم نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام کنم؟تشکر

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام. باید ثابت کنید که تنها وسیله کار شماست که امکانش بسیار ضعیفه، چون شما از جای دیگر حقوق دریافت می کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه تنها خودروی بدهکار وسیله امرار معاش وی باشد از مستثنیات دین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تنها وسیله امرار معاش شما باشد قابل توقیف نیست