مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در مورد نظر دادگاه تجدید نظر

سلام. حکمی در دادگاه بدوی علیه اینجانب صادر شد اعتراض زدم و در حکم دادگاه تجدید نظر به این صورت رای صادر گردیده است.
((اساساً رسیدگی به موضوع خواسته های مطروحه متفرع و مبتنی بر رسیدگی ابتدايی ديوان عدالت اداری به ادعای
خواهانهای نخستین در اينکه اقدامات اداره تجديدنظرخوانده خالف مقررات بوده می باشد بدين جهت با توجه به اينکه
قبل از اظهار نظر ديوان عدالت اداری در خصوص اصل وقوع تخلف اصوال" دعوی نخستین قابلیت استماع
نداشته و لهذا با رعايت ماده 2 قانون آئین دادرسی مدنی و مستنداً به ماده 358 از قانون مزبور ضمن نقض دادنامه
معترض عنه قرار عدم استماع دعوی نخستین صادر و اعلام می گردد قرار صادره قطعی است.ن))

لطفا بفرمایید مضمون این حکم چیست ؟ ایا حکم قبلی را نقض نموده یا نه؟ ادامه روال شکایت اینجانب باید از چه مسیری پیگیری گردد.
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رای به نفع شماست، یعنی رای بدوینقض شده و خواهان باید برود در دیوان عدالت اداری شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای به نفع شماست، یعنی رای بدوی نقض شده