مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق و حقوق

باسلام وقبولی طاعات
بنده مدت ده سال منزل پدرم طبقه دوم ساکن بودم سال قبل پدر تصمیم ب ساخت واحد سوم برای برادرم با هزینه خودشون (پدر) گرفتن بنده هم برای بازسازی مجدد واحد خودم کل واحد رو کوبیدم واز نو ساختیم با تمام امکانات وبهترین متریال باهزینه خودم، حالا بعد از اتمام ساخت وساز با پدرم مشکل خوردیم وقصد ترک منزل رو دارم بهمراه همسروفرزندم میخام بدونم الان حرفم جایی میرسه بابت هزینه هایی ک کردم اگر بخوام اقدام کنم ؟منزل ویلایی قبل از ساخت وساز 2ونیم ملیارد بود الان 6 ملیارد قیمت میخوره باتوجه به این افزایش قیمت که بابت ساخت وساز بوده ایا بنده حق وحقوقم رو میتونم وصول کنم؟ به چه روشی ، لطفا راهنمایی کنید
سپاسگزارم

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر بدون توافق پیشین با مالک اقدام به بازسازی نموده اید دو فرض متصور است یکی هزینه هایی که بابت انتفاع بهتر از ملک بوده به طور مثال هزینه هایی مثل نقاشی واحد بر عهده شماست اما اگر خرابی و آسیبی وجود داشته که در صورت عدم ترمیم ممکن بود ملک از حیز انتفاع خارج گردد میتوانید آنرا از مالک دریافت کنید و چنانچه با اذن و یا درخواست ایشان بازسازی انجام شده و در خصوص هزینه اتخاذ تصمیم شده میتوانید آنرا از ایشان مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با اذن پدر هزینه کردید قابل مطالبه هست