مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت یونیک فاینانس

باسلام و ادب
تقریبا 2ماه پیش با اصرار یکی از اشنایان مبلغ پولی را به دوست ایشان جهت سرمایه گذاری دراین شرکت یونیک فاینس دادم درضمن من هیچ گونه اگاهی از هرمی بودن این شرکت نداشتم و میگفت ی بورس بین المللی هست و نیاز به هیچ عضوگیری نداره و بعد از اینکه فهمیدم که شر کت هرمی است با اصرار زیاد خواستم تا اکانتم را کتسل کند وپول من را برگرداند و ایشان می گفت به هیچ وج نمیتوان کنسل کرد مگر 6ماه یا 2سال بگذرد بعد از یک ماه گفت شرکت این اجازه را داده که کنسل کنید من اکانتم را کنسل کردم و گفت تا یک یا 3ماه پول به حسابت بر می گرده ومن الان قصد شکایت از ایشان را دارم ایا با توجه به اینکه من اصلا عضوی نگرفتم و شکایت کنم من هم مجرم میشوم یا ن و کجا باید شکایت کنم ممنون از پاسخ گوییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از کسی که شما را دعوت کرده و شرکت شکایت کنید، برای شما مشکلی پیش نمیاد.