مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن دختر توسط مادر

سلام من دختر 17 ساله هستم‌که پدر مادرم 10 سال پیش از هم‌جدا شدند و من 5 سال است که در خانه مادرم زندگی میکنم و او مرا کتک میزند با شی سفت و سنگین و حتی یک بار قابلمه داغ به دستم چسباند . چطور میتوانم از او شکایت کنم؟
لطفا من را راهنمایی کنید
متاسفانه من نمیتونم هزینه ای پرداخت کنم ولی به شدت نیاز به‌کمک دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید