مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 483 قانون آیین دادرسی کیفری

در سال 97 محکوم به4/5حبس سرقت خودرو شده ام ! 3سال تحمل کیفر در جرم سرقت نموده ام ایا با پرداخت رد مال مابقی حبس شامل ماده 483 میشود یا آزادی مشروط؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید درخواست آزادی مشروط بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تحمل یک سوم از حبس می‌تواند تقاضای آزادی مشروط کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید درخواست آزادی مشروط بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شاکی رضایت داده هر دو مورد را تقاضا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت آزادی مشروط می توانید اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مطابق قانون کاهش مجازات حبس سرقت تا سقف 20 میلیون تومان قابل گذشت هست و اگر مازاد بر آن بود نیز مجازات نصف قبل هست