مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

اعرض سلام و ادب و احترام خدمت اساتید و وکلا و کارشناسان محترم قضایی و حقوقی در صورت امکان خواهشمند است به سئوال بنده پاسخ فرمایید در گزارش اصلاحی ذکر گردیده است ( در خصوص دادخواست خانم ف.م فرزند ب. به طرفیت اقای م.ر فرزند م.به خواسته الف - اثبات وقوع عقد بیع نسبت به یک فقره زمین به مساحت 300 متر مربع ب- الزام به ایفای تعهد مبنی بر پرداخت کلیه هزینه های انتقال سند اعم از دارایی و شهرداری طبق تعهددر مبایعه نامه ج - الزام به تنظیم سند رسمی ملک تقدیم این دادگاه بوده است طرفین در جلسه دادرسی مورخ 1398/05/07 حاضر و با خوانده دعوی سازش نمود و خواهان اعلام نمود کلیه خواسته های خود را مسترد می دارد لذا دادگاه مستندا به بند ب ماده 107 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار رد دعوی خواهان را صادر و اعلام می دارد و در ادامه دادگاه طرفین را به صلح و سازش دعوت نموده و بدین نحو سازش نمودند خواهان بیان داشت با توجه به اینکه ملک اختلافی به متراژ 300 متر مربع فاقد سند رسمی است از طریق اداره ثبت سند دریافت می نماید و تمام هزینه آن را پرداخت می کند که خوانده می بایست تمام هزینه دریافت سند را به وی پرداخت نماید که خوانده آقای م.ر قبول نمود و حاضر شد تمام هزینه دریافت سند را به وی پرداخت نماید و حق هیچگونه اعتراضی نداشته باشد لذا دادگاه با توجه به توافق اشاره شده و به استناد به ماده 184 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب گزارش اصلاحی صادر و اعلام می نماید رای صادره نسبت به طرفین و قائم مقام قانونی آنان نافذ و معتبر بوده و همانند احکام دادگاهها به موقع به اجراء گذاشته خواهد شد ) آیا با توجه به اینکه خواهان پرونده در اولین جلسه دادرسی کلیه دعاوی خود را مسترد نموده است آیا دادگاه حق ایجاد صلح و سازش و صدور گزارش اصلاحی را داشته است ؟ آیا گزارش اصلاحی صادره به کیفیت مرقوم از لحاظ قوانین و مقررات صحیح است ؟ آیا گزارش اصلاحی اثر قانونی دارد ؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه بر این امر توافق شده باشد و صورتجلسه را امضا کرده باشی گزارش اصلاحی صحیح است و مانند رای دادگاه قابلیت اجرایی دارد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گزارش اصلاحی توسط طرفین امضاء شده باشد مشکلی ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گزارش اصلاحی نیز رای است و لازم الاجراست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله گزارش اصلاحی که توسط طرفین امضا شده مانند رای قابلیت اجرا دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت امضا توسط طرفین گزارش اصلاحی صحیح می باشد