مشاوره حقوقی رایگان - تحمیل شارژ و معاونت در هزینه سرقت برق

حکم تحمیل شارژ مستمر در کوچه محصور شده در خارج از بافت مسکونی روستا و تحمیل هزینه های سرقت برق با اجبار نماینده قطعات علیرغم مخالفت و مقاومت و شانتاژ و توهین در گروه مجموعه توسط برخی مالکین قطعات احتمالا با هدایت یکی از نمایندگان، چیست؟
آیا محق به طرح دادخواست برائت از قانون شکنی و معاونت در جرم، و قطع علاقه از دیوار کشی غیرمجاز در خارج بافت میباشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم است بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید