مشاوره حقوقی رایگان - زدن قولنامه به همسر

اقا من پدرم یه ملک قولنامه ای داره الان افتاده خونه مریض الان میخواد قولنامه به نام مادرم بزنه باید چه کار کنم تو خونه هم میشه امضا کنه قولنامه به نام مادرم مثلا خونه رو فروخته به مادرم یعنی خونه به نام مادرم کنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله منع قانونی ندارد اگر محجور و ناتوان نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفا"جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما ( پاسخ سوالتون ) حاصل 28 سال فعالیت سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید بنحو احسن پاسخگو هستم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی نیست ولی گواهی سلامت از پزشک بگیرید