مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند تک برگ

سلام طاعات قبول انشالا آیا انجام مراحل قانونی اخذ سند تک برگ برای خانه روستایی که از طریق مراجعه به دفتر خانه و دریافت کد رهگیری معامله شده میتونه حاشیه امنی باشه برای اینکه این خونه در آینده معارض پیدا نکنه با توجه به استعلاماتی که در حین اخذ سند انجام میشه مثل اعلام کرده تا سه بار در آگهی روزنامه . یا استعلاماتی که از از دهیاری یا ادارات دیگه گرفته میشه من میخوام اقدام کنم برای گرفتن سند برای خونه که در شهرستان دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک و مستغلات کشور ثبت نام سند کنید و نسبت به دریافت سند تک برگی از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا از طریق کافی نت ثبت‌نام کنید سپس از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا در سایت ثبت نام نمایید بعد شخصاً برای اخذ سند مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای دریافت سند تک برگی از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید