مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

سلام اسم من زهرا هست و میخوام به ترانه تغییر بدم آیا امکان تغییر این اسم وجود داره ؟ چطوری ؟ و تا حالا کسی از موکل هاتون بوده که این اسم و تغییر داده باشن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی را که نتیجه ای نداشت می توانید از طریق دادگاه پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر اسمهای مذهبی به سختی و تحت شرایطی خاص صورت میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تغییر اسامی مذهبی سخت تر می باشد نتیجه قطعی ندارد بدوا از ثبت احوال اقدام در صورت عدم نتیجه از دادگاه پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا خیر. از طريق ثبت و سپس دادگاه اقدام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً تغییر نام های اسامی ائمه غیر ممکن است اگر هم در مرحله بدوی مورد پذیرش قرار گیرد در رای دادگاه تجدیدنظر از سوی اداره ثبت احوال رد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت با تقدیم دادخواست حقوقی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید خطاب به دادگاه عمومی طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد