مشاوره حقوقی رایگان - ایا ازدواج پسر با دختری که بکارتشو از بین برده هست

دختر من قرار بود با پسری ازدواج کنه پسر اومد با ما حرف زد ما هم راضی به ازدواج دخترمون شدیم چون از راه دور اومده بود قرا ر شد شب خونه ما بخوابه صبح فهمیدم بکارت دخترم از بین رفته الان چطور میتونم بفهمم که ایا باید پسر با دختر من ازدواج کنه یا نه

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
متاسفانه شما که بزرگ تر بودید باید این موضوع را پیش بینی می کردید. آن فرد مجبور به ازدواج با دختر شما نیست ولیکن تا دیر نشده است با طرح شکایت علیه ایشان تقاضای مهر المثل و ارش البکاره نمایید تا فرد مورد نظر مجبور به ازدواج شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید آنها را به ازدواج مجبور کنید فقط میتوانید مهرالمثل و ارش البکاره را از او مطالبه کنید