مشاوره حقوقی رایگان - قوانین حقوقی نسبت به بازدید از واحد آپارتمانی برای فروش یا اجاره

سلام وقت بخیر
یک واحد آپارتمان برای فروش دارم که به دلیل عدم حضور خودم، یک کلید آپارتمان در اختیار بنگاه املاک قرار داده شده،و کارشناسان مختلف در آن بنگاه یا بنگاه های مورد اعتماد بنگاه اول، مشتریان خود را برای بازدید از واحد برده اند.
اکنون ساکنین ساختمان نسبت به حضور افراد مختلف تحت عنوان بنگاه دار گلایه دارند و میگویند طبق قانون آپارتمان حتما مالک یا نماینده قانونی مالک هنگام بازدید باید حضور داشته باشد،

میخواستم صحت این قضیه رو جویا بشم وببینم که این اعتراض (با توجه به اینکه تا الان هیچ مشکلی پیش نیامده) قانونی است یا نه؟

آیا ماده قانونی در خصوص شرایط و ضوابط بازدید از ساختمان وجود دارد یا نه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت نباید برای سایرین مزاحمت ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می بایست حق را به همسایه ها داد زیرا نباید برای شخصی یا همسایه مزاحمت ایجاد نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسایگان میتوانند بابت مزاحمت و ورود و خروجهای غیر متعارف شکایت کنند