مشاوره حقوقی رایگان - بازدید مستاجر جدید در زمان مدت اجاره

بنده آپارتمانی را از 97/7/1 الی 98/7/1 به مستاجر اجاره داده ام و قصد تمدید اجاره با مستاجر را نداشته و قصد دارم ملک را به مستاجر جدیدی اجاره دهم. قاعدتاً هر کسی که قصد اجاره ملک را داشته باشد، باید ملک را بازدید کند ولی مستاجر فعلی میگوید تا پایان مدت اجاره، اجازه بازدید به کسی را نمیدهد. آیا قانوناً حق چنین کاری دارد. اگر ندارد چه اقدامی باید بکنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله مستاجر مالک منافع ملک تا پایان مدت اجاره است و حق دارد از بازدید آن توسط اغیار ممانعت کند