مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار استیجاری

سلام بعضی از مدارس سرایدار و نگهبان ندارند و مرتب مورد سرقت قرار می گیرند و ما مجوز جذب نیرو نداریم آیا می توانیم با افراد آزاد قرار داد موجر ومستاجر تنظیم کنیم یعنی در ازای استفاده از خانه سرایداری از مدرسه نگهبانی بدهند و بعدها نتوانند علیه ما شکایت کنند و حق وحقوقی مطالبه ننمایند ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می تونید در این خصوص با آموزش و پرورش رایزنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تابع مقررات قانون کار خواهید بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد اجاره بین شما تنظیم شود و ملک مدرسه استیجاری نباشد منعی ندارد