مشاوره حقوقی رایگان - توافق محضری برای مسکن در رهن بانک

سلام وقت بخیر
اگر سه نفر، شریکی آپارتمانی رو خریداری کنند ولی به دلیل گرفتن وام مسکن زوجین، سند آپارتمان به نام دو نفرشون که زوج هستن بخوره، آیا از طریق یک توافقنامه محضری سهم نفر سوم قابلیت قانونی شدن را دارد؟
کلا راهی وجود داره که سهم نفر سوم هم قانونی حفظ و ثبت بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله نفر سوم می تواند نسبت به سهم دو دانگ خود از زوجین وکالت تام و بلاعزل بگیرد و برای دو دانگ مبایعه نامه تنظیم شود که در آن فروشنده زوجین و خریدار نفر سوم قید شود و در قسمت توضیحات میتوانید هر توضیحی لازم می دانید ذکر کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مبابعه نامه ووکالتنامه محضری بابت قدرالسهم تنظیم گردد