مشاوره حقوقی رایگان - آیا تبدیل حبس مواد مخدر به جزای نقدی امکان پذیر است

با سلام مشاورین محترم لطفا در صورت امکان پاسخی روشن بهم بدین ممنون میشم بنده در سال 1392 در خودرویی سرنشین بودم که مأمورین مواد مخدر اون خودرو رو متوقف کردن و راننده سریعا پیاده شد و متواری شد بنده هم چون از موضوع بی اطلاع بودم از خودرو به صورت عادی پیاده شدم ولی متاسفانه توسط ضابطین مواد مخدر دستگیر شدم و بعداز بازرسی خودرو حدود 7 گرم شیشه از کاپیشن راننده متواری پیدا کردن که بنده حدود دوماه در زندان به صورت قرار بازداشت به سر بردم و بعداز 2 ماه با قید وثیقه 150 میلیونی آزاد شدم و بعداز مدتی راننده متواری شده رو دستگیر کردن و تقریبا 6 ماه بعد او را به دادگاه جهت مراحل رسیدگی پرونده احضار کردن و بنده هم از طریق ابلاغ قضایی به دادگاه رفتم ولی متاسفانه راننده قبول نکرد که مواد مکشوفه مطعلق به خودشه و بنده هم قبول نکردم که مال منه وبی متاسفانه به هر دوتای ما هر نفر 6 سال حبس تعزیری دادن با 4 میلیون جزای نقدی در حق دولت و تحمل 74 ضربه شلاق بنده هم تا سال 1400 برج 7 در دادگاه حضور پیدا نکردم ودر برج 7 سال 1400 توسط مامورین دستگیر شدم و هم اکنون در حال تحمل حبس هستم و اکنون در مرخصی به سر میبرم آیا امکان داره مابقی حبس بنده به جزای نقدی تبدیل شود یا خیر لطفا راهنمایی کنین متاهل هم هستم سرپرست خانواده هستم‌

پاسخ ها :

تبدیل حبس به جزای نقدی در مواد مخدر مواد مخدر