مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار کمتر از یک متری محوطه زمین باغی خار ج از طرح هادی روستایی

سلام من سال 95 با گرفتن مجوز اقدام به ساخت منزلی در باغ چای کردم و شکل زمینم 7000مت به شکل مستطیل میباشد و حدود 27 متر فقط در مسیر جاده است .و کم کم از سال 95 تا 99 پرچین چوبی که به توسط روستائیان و دامداران تخریب میشد دیوار
کشیی کردم .و دو طرف منزل و محوطه ام باغ چای مخروبه و جنگل است و رفت و آمد حیوانات وحشی و گاو و ...بهرحال با گاو داران همیشه مشکل داشتم .تا حصار یک متری کردم که زمستان 1400جهاد کشاورزی بدون دادن حکم و بدون حضور من دیوار را تخریب کرد حدود 300متر میشود .وقتی حکم را جویا شدم ندادند .در حالی که زمینم در شیب تند وجود دارد و کیلومترها قابل مشاهده است و امکان تغیر کاربری امکان ندارد .فقط برای امنیت دیوار کشیده بودم .حال چکار میتونم بکنم .در صورتی که 500متر دورتر یکنفر بدون هیچ مجوزی 3هکتار زمین باغ چای را به 17 قطعه با دیوار 3متر در آورده و تخریب نکردند .......من چکار میتونم بکنم .که بتونم دوباره دیوار بکشم . و یا خسارت بگیرم در کل چکار میتونم بکنم .ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق جهاد باید مجوز اخذ کنید و مستدل بیان کنید برای تغییر کاربری نبوده

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید از « کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، مستقر در سازمان جهاد کشاورزی » مجوز بگیرید.

قلع و قمع بنا در تغییر کاربری غیر مجاز توسط مأموران جهاد کشاورزی، پس از رسیدگی قضایی و صدور حکم کیفری امکان پذیر است.
شما تحت عنوان تخریب طرح شکایت کنید.