مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه از کار افتادگی

شخصی که با چهارده سال سابقه کار بر اثر تصادف از کار افتاده شده. حقوق از کار افتادگی اش چقدر میشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که بیمه حداقل را برای شما در نظر می گیرم شما برای اینکه بخواهیم مطمئن باشید یا میتونید شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید یا در هر ساعت از ساعت های شبانه روز می توانید با تلفن 1420 تماس بگیرید و از کارشناسان به صورت رایگان سوال نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
ابتدا مراتب به سازمان متبوع بیمه و کارفرمای خود اطلاع بدهید و تقاضای ارجاع به کمیسون نمایید. مبلغ دریافتی از کار افتادگی بستگی به نوع از کار افتادگی دارد که از کار افتادگی کلی است یا جزئی و...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محاسبه توسط تامین اجتماعی صورت می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با احتساب شرایط از کار افتادگی از طریق هیات تشخیص محاسبه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس نظریه کمیسیون پزشکی کار افتادگی و تشخیص و حقوق و مزایای تعیین خواهد شد
میزان مستمری ماهانه ازکارافتادگی کلی ناشی از کار عبارت است از یک سی‌ام مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات‌ پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد درصد آن بیشتر نباشد.‌