مشاوره حقوقی رایگان - قتل شبه عمد

درود بر شما
مادر مظلوم بنده به قتل
رسیده ، متن ابلاغیه :
ملاحظه نظریه کارشناس و اظهار نظر هر مطلبی نفیا و اثبات
دعوی ن.پ و دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 27 تهران )امور جنایی( _معاون دادستان به طرفیت از ح.ش مبنی بر تسبیب در قتل شبه عمد ف.ف با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
عزیزان من شهرستان ماموریت کاری هستم این متن به این معنا که کارشناس قتل شبه عمد رو تایید کرده و آیا تسبیب هیات فقهی هستش چیکار باید کنم عاجزانه ازتون درخواست می کنم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

نظریه کارشناس برای قاضی الزام آور نمی باشد دوست عزیز