مشاوره حقوقی رایگان - اعمال زور و تهدید

سلام. من دوست پسرم چند ماهی است که با تهدید به اینکه از من فیلم شخصی تو خونه خودم گرفته و دسترسی به اطلاعات شخصی و شماره خانوادم داره و در صورت همراه نبودن من اطلاعات رو پخش میکنه تو خونه من جاخوش کرده و نمیره! و اینکه چند بار هم اقدام به ضرب و شتم من کرده تا جایی که رفتم پزشک قانونی و مدارک جمع کردم اما چون بر طبق صحبت های خودش پشتش گرمه به بالادستی ها( احتمالاً تو ارگانی هست که دستش بازه و من اطلاع دقیقی ندارم) و اینکه طبق صحبت های خودش و شواهد هم مکالماتم رو چک میکنه هم دسترسی به واتساپم داره هم آمار دقیق رفت و آمدامو داره تا جایی که عکس از جایی که هستم با ماشینم رو هم میتونه در لحظه برام ارسال کنه و پیشینه مشکلات عصبی و روانی هم داره تا جایی که قبلاً تو بیمارستان هم بستری بوده... من چه کاری از دستم برمیاد؟؟! مستاصل شدم... حتی نمیتونم برای کمک گرفتن از تلفن استفاده کنم! میترسم بی آبروییش برام بمونه و در آخر شرش فقط یقه خودمو بگیره!

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر چه سريع تر تماس بفرماييد و از شر اين شخص رهايي يابيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از وی شکایت کنید.