مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه قولنامه ای

با سلام
بنده سه سال پیش خانه ای خریدم ولی خواهر فروشنده وکسی که اول ملک به نامش بود که با شوهر خواهر فروشنده فامیل بودن از ورود من جلو گیری کردن و من شکایت کردم صاحب اول خانه فوت میکنه البته او هم ملک را قولنامه ای فروخته بود ولی دادگاه اونها را متهم نمیکنه چون صاحب اول قبل مرگش گفته بود من جلوش را گرفتم الان با کسی که خانه را از او خریدم با خواهرش وتعدادی دیگر دادگاه دارند من باید چه کار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عنوان شکایت آنان چیست؟ قرارداد شما اگر مقدم تر باشد جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما متاسفانه خیلی کلی بیان شده نیاز است که در موردش با شما به صحبت بنشینیم