مشاوره حقوقی رایگان - تعهد ده ساله كار

با سلام من از ارديبهشت سال 99 در شركت آبفاي تهران به صورت مدت معين مشغول به كار شدم. همان ابتدا تعهد ده ساله هاي از بنده گرفتن اما به دليل مشكلات استرسي و در خطر بودن سلامتي ناش از مشكلات و فضاي نامناسب سركارحالا قصد انصراف و استعفا دارم. به نظر شما بلافاصله تقاضاي بررسي حقوقي كنم؟
متن تعهد
با كمال ميل و اختيار متعهد و ملزم مي شوم بدون هيچ قيد و شرطي به مدت 10 سال از تاريخ استخدام پيماني خدمت نمايم و تقاضاي نقل و انتقال به هيچ يك از ادارات استان هاي ديگر يا مناطق تابعه استان محل استخدام و يا شهرهاي ديگر و همچنين ساير دستگاه ها را نداشته باشم و پذيرش هرگونه درخواستي مبني بر انتقال در مدت مذكور ممنوع و پس از اتمام مدت تعهد نيز درخواست انتقال، تابع ضوابط و مقررات از جمله موافقت مبداء و مقصد خواهد بود. در صورت عدم موفقيت ،مكلف خواهم بود حداقل دو برابر حقوق دريافتي از طرف شركت را پرداخت نمايم. تشخيص شركت مربوطه در عدم تحقق شرايط اين سند و عدم انجام خدمت مورد تعهد و محاسبه هزينه هاي متعلقه غير قابل اعتراض بوده و متعهدله حق صدور اجرائيه عليه اينجانب را دارد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این تعهد نامه برای استعفا نیست، میتونید استعفا بدهید و اونا هیچ حقی ندارند اما استعفا که دادید تا یک ماه صبر کنید تا جواب بیاد، بعد اگه جواب مثبت ندادند رها کنید، طبق قانون اساسی هیچ کسی را نمیتوان به کاری اجبار کرد و تعهدی هم که دادید بر خلاف اصول اولیه حقوق کارگر در قانون کار است و غیر قابل استماع در دادگاه است اگر اجراییه زدند شما به دادگاه برای ابطال اجراییه شکایت کن