مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری کیفری

بنده از طریق پیامک از طرف شخصی به تهمت بی غیرتی نسبت به همسر خود قرار گرفته به این تعبیر که همسر بنده ساعت 3 نیمه شب لخت به اتاق بنده امده است. ایا از از چه طریقی بنده می‌توانیم از وجهه خود اعاده حیثیت نمایم.در صورتی که بنده از هر نظر به همسر خود اطمینان دارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا و توهین به اشخاص عادی شکایت کنید.
و همسر شما نیز تحت شرایطی می تواند با عنوان قذف شکایت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت افترا قابل شکایت می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌تواند از مصادیق افتراء و توهین تلقی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت توهین و افترا را مطرح نمایید و به اسکرین شات پیام
استناد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. همسرتان و شما با هم شکایت نموده و اسکرین شات را پیوست نمایید