مشاوره حقوقی رایگان - ایا واتساپ رو یکی میتونه کل پیامهاش رو نگا کنه

سلام خسته نباشین من پنج ساله با یکی اشنا شدم که ادعا میکرد تو اطلاعات کار میکنه میخواستم ببینم این اقا چجوری تونسته هر اتفاقی که برا من افتاده تو واتساپ رو بفهمه جز به جزش رو فقط من و دوستم اینارو میدونیستم اون ادعا داره که گوشیم و هک کرده و دیده نمیدونم تو شکم حالا شروع کرده به تهدید از کجا میتونم بفهم که با کی در ارتباط هست یا کی اینارو بهش گفته یا میشه هک کرد واتساپ رو من بیشتر به اون دوستم شک دارم که اون خبر هارو داده میشه ی کمکی کنین سر در گمم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا به گوشی شما دسترسی داشته و هم کرده است.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. اسکرین شات تهدید را ضمیمه شکواییه نموده و بابت دسترسی غیر مجاز و تهدید شمایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمال دسترس با شرایطی امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان هک توسط افراد متخصص وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به جهت دسترسی غیر مجاز شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان هک واتساپ و اطلاعات شخصی شما وجود دارد . بهتر است اسکرین شات بگیرید و چت هایی که دارید را نگه دارید و اگر تهدید کرده نیز جمع اوری کنید و علیه ان شخص به جرم تهدید و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات شخصی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان هک گوشی وجود دارد ولی خیلی سخت است و باید متخصص باشند
و