مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت جدپدری که مال130یابیشترهست همگی شناسنامه نداشتن

باسلام واحترام بنده برای طلب ارثیه پدری که به اسم جدپدری هست میخواستم شکایت کنم که گفتن بایداول انحصار وراثت انجام بدی که مشخص بشه شماوارث جدپدری هستی سوال این است بنده تاپدربزرگم میتونم انجام بدم چون شناسنامه داشتن ولی جدپدری من که مال 130سال پیش یابیشترهست شناسنامه نداشتن وفوت کردن همه فرزندانش وهمسرشون، وشاهدان هم مال همین 50سال هستن نمیدون چندتاهمسریادخترواسم هاشون نمیدون چیکاربایدبکنم فقط اسم فرزندان پسرمیدونم حتی تاریخ تولدوفوتشون نداریم لطفآ راهنمایی بکنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید نسبت به اخذ انحصار وراثت اقدام کنید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. چون انحصار وراثت هزینه چندانی ندارد فعلا به نام همان وراث که میشناسید اقامه دعوی کنید. ولی به هر حال نام همه لازم است شاید خواندگان به جهت ذینفع بودن همکاری نمایند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

پرسشگر :

باتشکرازوکلامحترم سوال بنده اینست جدپدری مال 130سال پیش یابیشترهست شناسنامه نداشتن وفرزندان وهمسرها فوت کردن شاهدان مال 50سال جدیدهست فقط اسم جدوفرزندان بلدیم ایاانحصاروراثت انجام میدهندبااسم نفرات بدون شماره شناسنامه وتاریخ تولدوفوت انها؟؟؟؟؟ممنون ازشماها

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهرحال باید انحصار وراثت صورت بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام از ثبت احوال دهید