مشاوره حقوقی رایگان - سیمکارت من برای دومین بار هست قطع میشه!!!؟

با سلام من سیمکارت ایرانسل دارم چند ماه پیش قطع شد هرچی هم زنگ زدم اینطرف اونطرف گفتند دلیلش مشخص نیست و شاکی هم نداره بعد از 3 الی 4 روز مکافات خود به خود وصل شد.الان هم دیشب خط وصل بود صبح که بیدار شدم دیدم خطم قطع شده با اپراتور ایرانسل که تماس گرفتم گفتند کاراشا کردیم که تو یک هفته کاری وصل بشه گفتم آخه چرا قطع کردین من همه کارای بانکی و کاریم با خطم هست گفتند ما قطع نکردیم باید از برنامه تنظیم مقررات رادیویی بپرسید.میخوام بدونم دلیلش چیه آخه؟!؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از مراجع مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفاتر خدمات الکترونیک پیگیری کنید